2013. április 9., kedd

Takarmánkeverők, második rész.

Nem erősségem a takarmánykeverő vonal, mindig malomba dolgoztam, ám azt tudom a vérlisztet betiltották, viszont akadnak egyesek akik azzal táplálják a jószágaikat. Döbbenetes? igazából az, de persze az ellenőr aki lássa a alapanyagnak szánt dolgot, egy nevetséges magyarázattal le is nyugtázza. Le nyugtázza, mert a kellő forintot is megkapja cserébe.
 A magam részéről a Soroksári Keverőüzemben tanultam, és tudom, hogy egy malac táphoz nem két komponens tartozik. Viszont saját keverővel rendelkező hizlaldák úgy manipulálják az összetételt, hogy az borzasztó.
 Táp: korpa meg vitamin dopping keveréke. nagyszerű és az is, hogy az élelmiszer biztonságért felelős emberkék miért nem cselekednek. Persze ez nem is teszem fel kérdésnek, hisz a válasz a pénz!
 -Hol vagy Gabonaipar! szomorú ez a rendszerváltás, hazavágta a virágzó egységes ipart, ami okostojások NYERESÉGES VOLT!!! Persze kell a privatizáció, hogy olyanok kapjanak malmot, keverőt akiknek talán előbb jó modort kellene tanulniuk, mint üzenet birtokolniuk, és ráadást bizony olykor tisztázatlan pénzügyi forrásokból.
 S ha ez fáj, csak annak aki magára ismer, mert korrekt üzletembert nem érinti, és minden tiszteletem az irányukban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése