2013. november 8., péntek

Jól Teljesítünk!

 Mivé is lettek malmain(?) a kérdés csak költői, hiszen nyilvánvaló. Jöttek a plázák, fogadók, kiáltótermek, irodaházak, bálnák és a Jóisten tudja mi minden.
 Ez szép és jó, már mint gondolom a malompusztító befektetők számára, akiknek cinkos kezet nyújt a mindenkori kormányzatok, kezdve a parlamenttől egész az önkormányzatokig.
 Jó, én nem vitatom,

hogy egynéhány politikus ebből rendesen meggazdagodott és azt sem, hogy az ingatlanosok áron alul megszerezve a malmokat rendesen kaszáltak és kaszálnak. Viszont egy dolgon el kellene gondolkodni, a mozi a pláza az irodaház mind-mind csak szolgáltatást nyújt! A szolgáltatás meg nem valódi termelőérték!
 A liszt termelőérték lenne, ha lenne, ám mivel a műemlékjellegű malmoktól kezdve mindent leromboltak, tönkretettek és egyedül szinte csak a lisztgyárak léteznek, melyek szintén .zart gyártanak a behozott külföldi liszt minőségével egyetembe.
 Nem véletlen kellet az unió, a Magyar szabvány ugyanis szigorúbb volt, és minőséghez ragaszkodó lisztjéről volt híres a hazai malomipar. De jött az unió és lehet a szemetet gyártani, aki meg ragaszkodik a szakmaisághoz a minőséghez az, mint a fuldokló pillanatról pillanatra él!
 Megmondom, én börtönbe záratnám akik szétverték a malomipart! Mert odavaló a sok senkiházi csencselő, akik megkaparintva a nagy múltú üzemeket milliárdossá dagadtak az ingatlan spekulációknak köszönhetőn. Mert ugye kedves rendszerváltó pártok eladtátok az országot és így természetesen Magyarország kurvára jól teljesít.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése