2013. szeptember 13., péntek

HARAGBÓL


  Már száz forint egy kiló liszt, nos ez mind szép és jó a vásárló szemszögéből, de egy malom ilyen árak mellet kötéltáncot jár. Persze lehet ez is a cél, hogy még több malom bedőljön és még több külföldi szemét bekerüljön.
 Rohadtul jó járunk az unióval, az összes ipar elpusztítja és ezek a pénzéhes politikusok vigyorogva statisztálnak.
 Tény, ez az ország lisztből el tudná látni magát, és még is jön a szemét, amihez azért rendesen hozzájárul a magyar malom egy jelentős része, melyek szintén szemetet gyártanak.
 De vissza a liszthez, a malmok rákényszerültek az árcsökkentésre, de valahogy a kenyér nem lett olcsóbb. Szóval hol is élünk(?) egy hülye ország hülye vezetőkkel és a szavazok sem különbek.
 De hogyan is lennének, mikor amit a média vagy a reklámújság a fejükbe diktál, az meg is vásárolják. Mindegy hogy hazai vagy külhoni, nem gondolkodik a többség csak cselekszik ahogy manipulálják.
 Itt azért azt is meg kell jegyezni, hogy a malomtulajok, kinek zöme hülye az iparhoz, rendesen lefölözi a hasznot és vissza nem igen forgat. Mint az a " madár " aki nem fertőtleníti a malmát, ezt is megspórolja, ám van egy kérdés, hogy a francba igazolja az állam felé, hogy megtörtént a fertőtlenítés???
 Hát úgy, hogy az ellenőrök meg vannak vesztegetve, legyen az munkaügyi vagy higiéniai, de akár a tisztiorvos is.
 MOCSKOS, KORRUPT EGY ORSZÁG EZ.
S PONT EZÉRT SZAR TERMÉKET KAPUNK A KÖZÉRTEKBEN. LEHET SÉRTŐDNI, DE ÉPPEN ÚGY LÁTTAM A SAJÁT IPAROM, MINT A HÚSIPART.
 KEVÉS A TISZTESSÉGES VÁLLALKOZÓ, ÉS EZÉRT NEM FELTÉTLEN VÁSÁROLOK HAZAIT, LÁTTAM MIT KAPOK.

2 megjegyzés:

  1. 100 Ft? Ja, a boltban. A pékeknek már 67-ért kell adni, a multi sem kapja sokkal drágábban a malomtól...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a boltiról írtam, ezért jeleztem, hogy már a malmok kötéltáncot járnak. Szerintem az a cél, mint a cukorgyárakkal. Már 2 külföldi országból jön be a liszt. A búza vonalat éveken belül megölik.

      Törlés