2015. március 5., csütörtök

Ezért!

Néha megkérdezik, miért szeretnék malmot, hiszen nem vagyok sem a legjobb sem a legügyesebb és még manipulálni sem tudom az embereket.
 De a dolog nem erről szól, nálam nem! -Sőt a profitról sem, főként arról nem, mert bár nem veszteségesség a cél, de nem is a tömegliszt.
 Van egy elképzelésem és az szerint szeretném ha menne a dolog, nem hiszek a 90%-os lisztkihozatal jótékonyságában, mert biztos jó, a tulaj szemszögéből, de a vásárlóknak nem feltétlenül.
Az egészséges táplálékhoz és az alapanyagaihoz mindenkinek joga van, ám a tömegáruk nem minőségről szólnak, hanem mennyiségről! S ráadást nem is igazi konkurencia egy kis üzem, a nagyoknak, bár minőségbe, költségekbe biztos, ezért is öldösik a kis malmokat, melyek még minőségre dolgoznak.
 A magyar emberek többsége nem gondolkodik, mi is az egészséges, elfogadja amit elé raknak azzal a címkével, hogy ez aztán a jó! Nem gondolkodik, hogy egy kevesebb energiaigényt követelő terméket, miért adnak négyszeres áron, ez van és kész. -Tökéletes fogyasztói társadalom!
 A tulajok legtöbbje nem molnár és köze sem nagyon van a szakmához, csak pénzt akarnak mindenáron, így ha a molnárjai munkát akarnak csendbe vannak és kiszolgálják a főnök elvárását. A szomorú az, hogy még elvi szinten sem próbálják a helyes utat jelezni, tisztelet a kivételeknek!
 Nos ezért szeretnék ( álmodok ) saját malomról, hogy bebizonyítsam, hogy a vásárlók becsapása, kijátszása nélkül is lehet egy malom, RÉGI TÍPUSÚ nyereséges, és valódi lisztel érvényesülve tiszta szível ajánlhatom

a portékát.

 Persze ki akarná e rablólovag országba, hogy a mennyiséget feladva, a minőségre törekedjen egy üzem! -Senki, mert idővel lehet nem kellene a másodosztályú árú a lakosságnak, ezt ugye meg nem engedhessük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése