2015. január 9., péntek

Nem látom értelmét...

 Az mondják az igazán lényegre törő mondatok egyszerűek. Úgy hiszem ez a blog lassan beteljesítetlenül, de megpróbálta a lehetetlent.
 Az embereknek jobb a rák, a fekély és egyéb emésztőszervi betegségek, lassan megértettem!
 Cél volt, rámutatni amit eszünk-veszünk messze nem a jó kategóriájába esik, illetve néhány belső képet nyújtani főként a malomiparról. Ám hiábavaló küldetés, még szakmai berkekből is azt kapom ez a jövő! -Na de ha a jövő rossz, miért nem változtassuk meg??? -Van tippem, a dolog .urvára egyszerű, a malomipart nem molnárok, szakmai emberek irányítják, ha nem pénzvadász, főként a rablóváltáskor megtollasodott újgazdagok.
 Mindegy, az emberek beveszik a maszlagot, hogy amire ráfogják, hogy egészséges, természetes, na és hazai, akkor az úgy is van! -Persze nincs úgy, és ráadást lelkük mélyén tudják is sokan, de mint a strucc, inkább a fej a homokba, ne hogy felbomlasszuk a hazai élelmiszeripar sötét birodalmát. Mert ugye amit hazai csinál az csúcs, amit behoznak moslék! Lehet ebben hinni és lehet ez kommentálni is, ám a valóság az, hogy a hazai élelmiszeripar, bizony még .zarabb élelmet tálal elénk, mint a külhoni, igaz van kivétel...
 De jó van ez így, higgyék csak sokan magukról, hogy ők tudatos vásárlók és csak is friss, hazai és egészségeset esznek, tíz év múlva szívesen beszélgetnék velük, gondolom valamelyik kórházba meg is fogom találni, azokat akik még élnek és az élelmiszernek nevezett méreg, nem oltotta ki életüket.
 Tehát mit is kívánhatnék, további struccpolitikát és tudatosnak titulált vásárlást.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése