2014. december 24., szerda

Év vége, amik akadnak!


Szója a szalámikba, kenyérbe...
Porrá őrölt liszt, szinte rosttartalom nélkül...
A kenyér tele adalékkal és még ez mellet is másnap ehetetlen...
A tápok jelentős része hormon és egyéb készítmények tárháza, hogy három hónap alatt levághassák a jószágot. S mégis mivel is lehet rabbá tenni az embert a rossz élelmiszer készítmények iránt: ÍZFOKOZÓKKAL! függőséget okoz, és ráadást ellene van a természetes ízeknek, étkeknek, mivel csak az ízfokozókkal kezelt, gyakran rossz táplálékainkat honoráljuk, mivel működésük a kábítószerhez hasonlatos!

 De miközben az egész élelmiszeripar beteg, főként az erkölcstelen profitéhség véget, az addig hazánk klasszikus üzemeit kiszorítsák a robotgyárak és minősíthetetlen minőségük.
 A malomipar is ebben a helytelen elképzelés áldozataként, megbukott és régi múltjára szégyent hozva porral szolgálja ki a vásárlók, sajnos a minőséggel nem igen foglalkozó sorát.

 Miért kell rozslisztet behozni Magyarországra, mikor a hazai keresletet ezen gabonába is eltudnánk látni. Tudnánk, de néhány malom őröl rozst, és ugye azokat is ki kell ütni, hogy egy nyomorult közvetítő, egy kalóz is megszedhesse magát. Persze ez a búzával is megjátszották az utaztatás keretében. A semmiért pénzt vesz fel a kereskedőnek nevezett gazfickó, mikor a gabonatermelők és a malmok között egy ezeréves kapcsolat létezett!
 Tele és nem csak a malomipar, de az egész ország minden ágazata, főlős közvetítőkkel, árlehúzó zsarnokokkal, hogy a nélkülük is működtethető rendszerből hatalmos profitot húzzanak le!
 Logikus és természetes lenne, hogy a gazda eladja a gabonáját a malomnak és kész! Mi a francnak köztes személy??? Ironikus a magyar brutálisan lehúzza a magyart, büszkék lehetünk, hogy a multiktól is aljasabbak tudunk lenni... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése