2017. december 22., péntek

Ennyi!

Nézem a malomipart, és rájöttem lassan nincs mit nézni. A tömegliszt felülírta a minőség felé való gyengécske törekvési kísérleteket is, legalábbis a legtöbb esetben. Van kinek ez tök megfelel, a hazai polgároknak minden bizonnyal, mert csak bizonygatni tudunk, hogy tudatos vásárlók vagyunk, meg egyre egészségesebb falatokat nyelünk le, de valójában az egész csak önámítás.
 A poén, jelen esetben nem lehet a külföldet okolni ugyanis, a saját tulajdonú, saját malmaink okádják ránk a szuper kiőrlésű portengert. Természetesen még akadnak kivételek, meg aztán akinek nem inge, nem veszi...na szóval, a sajátjaink, a rablóváltáskor a semmiből előbukkant és még most is az ismeretlenségből megjelenő újgazdagok a legfőbb ellenségei a minőségnek. Ők nem egy szakmát, egy mesterséget látnak a dologba, csak a pénzt! Ők tán nem is ismerik a szakmát, a történelméről meg végkép nincs elképzelésük, de nem is kívánnak elmélázni az ilyen dolgokon.
 Lehet nem is kellene, ám azt igen, hogy odafigyeljen a vezetőmolnárjára, miként a vezetőmolnárnak is arra kellenék törekednie amit anno tanult, és ez nem nagy titok, de nem az extra profit! Mindenesetre valahogy a kutyát sem zavarja ahol az ipar, az egész élelmiszeripar tart és amerre egyre inkább süllyed. -Boldogság, de amíg az embereket nem zavarja valójában mivel etetik, hát egyék amire úgy látszik annyira vágynak.
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése