2015. október 22., csütörtök

Kicsit Áttekintve

 -Utáljuk nyugatot, hajrá!
-Vegyük át és alkalmazzuk a 20 éves trendeket, úgy kell nekünk!
-Vigye fene a minőséget, legyen több és olcsó, na és a hazánkba divatos extra pofit!


 Miről is van szó(?) arról, hogy a hanyatló nyugaton egyre inkább a természetes, egészségesebb étkek irányába megy a út. Nálunk, a nyugati cégek által is, de a hazaiak még tökéletesebben másolták, na ná ide hozzák, azt amit otthon a kutyájuknak sem adnának. A hazaiak, meg olyan tökéletesre fejlesztették a porból étket, vagy a doppingokon felhizlalt malacokat technológiát, hogy még a nyugati cégek is szégyenkeznek, mert az ő szemetük olykor jelentősen jobb, mint a hazai. 
 A lisztnél már megszoktuk, port a népnek. Igaz nem ezekkel a lisztekkel volt anno világelső hazánk. Mert bizony, mit fejlesztésekbe, / kéregöntés például /  és a magas őrlés módszerének is köszönhetőn a világ legjobbja volt a Magyar Malomipar. A Magas Őrlés titka a hosszú gépsorok amelyek sok fajta lisztet és kiemelkedő minőséget takart. S mivel sok fajta, minden igényt ki tudott elégíteni.
 Ma ugye, jó nekünk a Svájci és Lengyel na és Olasz masinák. Szégyen, hogy a világba példaértékű malomgépgyártás és fejlesztések, oda süllyesztették ahol van.
 S ha már egészség és modernizálás és multik összegyúrva. Ugye ott a bevásárlókba a helyben sütött pékárú. A helyben sütés oké, de valójába ahol nincs pékség, csak egy időzítős elektromos kemencébe elkészítik Fornetti módon a pékárút MIRELITBŐL -Fagyasztott trutyi, amiről a jó isten tudja mikor készítették, mert nem az nap az biztos.
 Mert élelmiszer, de már többször említettem, egy nagy nevű húsfeldolgozó brutális áron a kockázott hús piacra dobva, az is márkája szégyenére szolgál, mikor a 20% csak mócsing. Amiben az a még nagyobb meglepő, hogy a multi üzletlánc aki add is a hírnevére, nem kéri a minőség javítását. A húsról nem beszélek, de nem igen jó ízű...
 Szóval mi a minőség és a szemét gyártásában igyekeztünk beérni a nyugatról idehozott vackokat, s sikerült. A nyugati vacak jobb, mint a hazai élelmiszer ipari cégek kreációi. -Hiába, be kell hoznunk a 40 év profitját, 4 év alatt. Mert bizony a friss cégek, a rablóváltás terméke, pillanatok alatt gazdagodtak meg, feledve a igenis jobb minőséget követelő rablóváltás előtti előírásokat. S ismerjük be a trágyát is eladhatom hazánkba élelmiszerként, csak feltüntetem a paramétereit és hazudok a népnek róla valamit, ja és egy fantázianév! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése